Vegansk grønsagswok med bønnepasta.

Retten passer til 4 personer, den smager fantastisk, husk at juster chili efter smag, da vi elsker chili herhjemme.

Ingredienser

2 løg
1 squash
1 rødpeber
6 revet gulerødder
1 hel spidskål skåret i tynde strimler
4 fede hvidløg
2,5 dl. soya cuisine fløde
3 tsk. all around krydderi (vi brugte den fra Urtekram)
2 tsk. chili
4 tsk. salt
3 tsk. basilikum
½ pk. bønne pasta

Fremgangsmåde

  • Skær alle grøntsager ud så de er klar.
  • Sæt vand over til bønnepasta/linsepasta/ærtepasta – og kog det i saltet vand
  • Steg løg i wokken gerne med lidt olie til de er bløde og lidt brune
  • Tilsæt 3 tsk. all around krydderi, og lad det stege i nogle minutter med løgene.
  • Tilsæt så alle grøntsagerne undtagen hvidløg, lad det stege indtil de er bløde.
  • Tilsæt 3 tsk. basilikum og rør det godt ud i retten
  • Tilsæt soyafløden og hvidløgen, lad det koge op i 5 min.
  • Tilsæt 2 tsk. chili og 3 tsk. salt og rør det godt ud i retten
  • Tilsæt pastaen i wokken og smag så retten til med salt, chili og all around.

Bon appetit!!

Allround fra urtekram indeholder : salt, hvidløg, sennepsmel, sød paprika, sort peber, timian, merian, sar, chili