Vegansk indbagt butternut squash med savoykål

Vegansk indbagt butternut squash er en ret, der egner sig til hverdag og fest, nedenstående opskrift er egnet til 4 personer.

Det smager helt fantastisk, og så ser det godt ud. En af mine livretter!

Ingredienser

Indbagt butternut squash

  • 2 dl. hvedemel
  • 2 dl. vand
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. peber

Tilbehør

  • 4 dl. ris
  • 8 spsk. sojasauce
  • 1 Savoykål
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 løg
  • 2 tsk. salt

Fremgangsmåde

  • Tænd ovn på 200 grader
  • Kog ris efter anvisningerne på pakken
  • Vask squashen og skær den i skiver på ca. en cm
  • Skær løg og savoykål i strimler eller hak det fint
  • Bland vand, mel, 1 tsk. salt, peber og bagepulver sammen i en skål
  • Dyp squash-skiverne i dejen og læg dem på en varm pande, i godt med olie
  • Steg dem på begge sider ved medium varme til de er gyldne
  • Imens steg løgene i en wok, med lidt olie
  • Tilsæt savoykål, kokosmælken og salt og lad det simre
  • Læg squash-skiverne på en bageplade og bag i ca. 10 min. eller til de er bløde.
  • Når risene er kogte hældes 8 spsk. sojasauce i, så de bliver lysebrune.