Vegansk indbagt butternut squash er en ret, der egner sig til hverdag og fest, nedenstående opskrift er egnet til 4 personer.
Det smager helt fantastisk, og så ser det godt ud. En af mine livretter!
Ingredienser
Indbagt butternut squash
- 2 dl. hvedemel
- 2 dl. vand
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. peber
Tilbehør
- 4 dl. ris
- 8 spsk. sojasauce
- 1 Savoykål
- 1 dåse kokosmælk
- 1 løg
- 2 tsk. salt
Fremgangsmåde
- Tænd ovn på 200 grader
- Kog ris efter anvisningerne på pakken
- Vask squashen og skær den i skiver på ca. en cm
- Skær løg og savoykål i strimler eller hak det fint
- Bland vand, mel, 1 tsk. salt, peber og bagepulver sammen i en skål
- Dyp squash-skiverne i dejen og læg dem på en varm pande, i godt med olie
- Steg dem på begge sider ved medium varme til de er gyldne
- Imens steg løgene i en wok, med lidt olie
- Tilsæt savoykål, kokosmælken og salt og lad det simre
- Læg squash-skiverne på en bageplade og bag i ca. 10 min. eller til de er bløde.
- Når risene er kogte hældes 8 spsk. sojasauce i, så de bliver lysebrune.