Hvad er jackfruit?

Hvad er jackfruit?

  • Jackfruit er en kæmpe stor frugt, der gror på jack træer i Indien. Udseende minder lidt om en ananas indeni. ‘
  • I danmark kan du købe dem på dåse enten i vand eller sirup. Dem i sirup er til at lave desserter.

Hvad smager jackfruit af?

  • Jackfruit smager ikke af så meget, derfor er det vigtigt at krydre det godt.

Hvad kan jeg bruge jackfruit til?

  • MakrelFRIsalat
  • Pulled jackfruit burger
  • I virkeligheden er jackfruit en super erstatning for kød, da den har samme konsistens.

Hvor kan jeg købe jackfruit?

  • Jack fruit finder du med garanti i din lokale thai butik.
  • Men jeg har for nyelig opdaget at Bilka også har det.

Kommentarer

Stine Printz Nielsen: Jeg ledte Bilka tyndt i dag og spurgte endda en medarbejder, hun kendte ikke til noget med Jackfruit :/ Mon du kan pege mig i retning af hvor jeg skal finde det? Altså i hvilken afdeling? 😀

Freja: Hej Stine. Åh hvor jeg kender det! At lokalisere de nye produkter er en jungel, på et tidspunkt fandt jeg efter en times søgen plantemælk i en kiwi butik, imellem BIND, toiletpapir og shampo…. i was like…. whaaaat? Anyway, jeg fandt jackfruiten sammen med glutenfri og veganske vare. Mener også at har set det et sted hvor det stod sammen med den asiatiske afdeling, hvilket jeg synes giver meget mere mening. HÅBER inderligt du finder det <3 Kom endelig ind i min lukkede gruppe Frejas univers, der svare jeg lynhurtigt <3 Kram Freja

Jesper Bigum: Hej begge to.. Jeg arbejder i en Meny. på Østerbro(østerfælled torv)som lige har fået 3 varianter hjem.. Barbecue,spiced coconut, el. original.. hos os står det ved de glutenfri varer!! Jeg har bestilt dem igennem et firma som hedder allergikost ( det ligger i horsens) så dem kan i kontakte, hvis i ikke lige bor i nærheden af Østerbro, hun leverer til Meny, men hun har osse egen butik og webshop.. jeg gik bare herind for at checke hvad jackfruit var, så der kan man bare se.. m.v.h Jesper