Sådan holder du en fantastisk sommerfest

Når sommeren er over os, er der én ting, som vi alle glæder os meget til: Sommerfester!

Måske har du længe gået med idéen om at holde en sommerfest for dine venner og din familie. Du behøver ikke have en særlig anledning til at holde en god sommerfest – du skal bare gøre det.

Hvis du vil holde en god sommerfest, så skal du blot følge disse simple tips.

Find en god lokation

For det første er det vigtigt at have en god lokation. Find et sted, hvor der er plads til alle gæsterne, og som har en flot udsigt. Det er oplagt at finde et sted, hvor der er mulighed for at være både inde og udenfor.

Udenfor kan du servere kold, økologisk orangevin og sprøde, saltede snacks på et bord.

Ved både at kunne være indenfor og udenfor, kan gæsterne trække sig ind på dansegulvet, når mørket har lagt sig.

Mad og drikke

Dernæst skal du sørge for at have nok mad og drikke. Husk at tage højde for, hvis nogen af dine gæster er vegetarer, veganere eller har madallergier.

Musik er et must

En god musikliste er også vigtig for at sætte stemningen til festen. Sammensæt en liste med både nye og gamle hits, så alle kan nyde musikken.

Det er også en god ide at have nogle sjove aktiviteter til festen. Spil et par klassiske sommerfestspil som f.eks. kongespil eller ølbowling. Lav eventuelt en konkurrence, hvor gæsterne kan være med til at bestemme præmien.

Sidst, men ikke mindst, så sørg for at have noget solcreme tilgængeligt til alle gæsterne. På den måde kan alle din gæster nyde festen, uden at skulle bekymre sig om at få for meget sol.

Følg disse simple tips, og du er sikker på at holde en god sommerfest!