Den smukkeste borddækning

Skal du snart holde et selskab for venner og familie? Måske er der en særlig anledning, en rund fødselsdag skal fejres eller en færdiggjort uddannelse? Måske skal I bare mødes i den lokale madklub og nyde et godt måltid sammen? Uanset hvad, så er den bedste start på et godt middagsselskab, et flot og veldækket bord. Mangler du noget, så find alt til borddækningen her og bliv inspireret af de mange indretningstrends som 2023 bringer.

Kom godt fra start

Når du skal holde et middagsselskab, så er det altid en god idé at starte med at få styr på, om du har tallerkener nok til alle dine gæster. Der skal naturligvis også være glas og bestik – og måske krus og kopper, til når I skal afslutte selskabet med kaffe og kage. Mange kan lide at have en dug på bordet – ikke alene giver det en flot farve og er dekorativt, men det beskytter også din bordplade, hvis nu et glas vin skulle ske at vælte. Du kan supplere din flotte borddækning med en vase med en flot buket. Hvem ved, måske har en af gæsterne en buket med til dig?

Skab en rød tråd med indretningstrends

Mange holder også af, at deres servietter passer til anledningen. Måske har du en meget stilrent borddækning, med flotte krystalglas, højglaseret porcelæn og flotte stofservietter. Så kunne det passe godt til med et par flotte champagneglas, hvis I skal i skåle og fejre den nye uddannelse eller den runde fødselsdag. Det er også en god ide at have en kande eller to til at stå på bordet, så man kan hælde noget vand op og ikke ender med at drikke alkohol hele aftenen. Sidst, men ikke mindst, kan man med fordel også have et salt- og peberkværnssæt, så gæsterne selv kan smage bøffen til. Rigtig god fornøjelse med dit næste middagsselskab.

indretningstrends 2023