Frugtordning på kontoret? – Læs mere her

Flere og flere kontorer rundt omkring i landet vælger i dag at tilknytte forskellige ordninger i dagligdagens arbejdsliv på kontoret. Det kan eksempelvis være frokostordninger, der forsikrer, at alle medarbejderne husker at få noget mad i maven, eller det kunne være en frugtordning til fordel for alle.

Frugtordning er levering af frugt til virksomheder i FrugtKurve eller FrugtKasser. Frugtordning erhverv til store og små virksomheder.

Har du overvejet dine og dine medarbejderes muligheder i forbindelse med en frugtordning?

Hvem synes ikke godt om et lækkert stykke frugt?

Når arbejdsdagen bliver længere og hårdere, end vi alle havde håbet på, kan et lækkert stykke frisk frugt være lige den snack, som mange har brug for. Med en god frugtordning på kontoret kan du og dine medarbejdere være forsikret om, at i altid kan stikke hovedet ud i kontoret og hapse et æble eller måske endda en banan.

FrugtKurven FirmaFrugt og frugt til virksomheder i FrugtKurve og FrugtKasser, snacks, sodavand og mælk til kaffen.

Det er trods alt langt de færreste, som helt igennem vil være imod at få en frugtordning på arbejdspladsen så hvorfor ikke allerede få dette arrangeret i dag?

En ordning så I altid har mulighed for lækkert frugt

Med en god og solid ordning af lækkert frugt på arbejdspladsen vil I alle altså altid kunne have noget lækkert frugt at tygge på i løbet af dagen.

Som det nok kommer til udtryk her, så er der mange rigtig gode grunde til at overveje, hvorvidt der ikke også skal etableres en frugtordning på lige netop din arbejdsplads. Det er både til fordel for dig selv og for dine mange eller få kollegaer.

Det står samtidig klart, at det faktisk ikke behøver at være en besværlig opgave at forsikre, at der er frugt til rådighed i løbet af arbejdsdagen. Dette findes nemlig i mange forskellige ordninger.