Vision og mission – Målet

Motto – I’m not trying to convert anyone, I’m just speeding up the inevitable. 

Vision

Vi vil en dag leve i en verden hvor alle spiser 100% plantebaseret og at ingen levende væsener skal lide unødigt.

Mission

Jeg vil forsøge og guide et hvert menneske som ønsker at omstille sig til en mere plantebaseret livsstil. Jeg vil skrive og fortælle ud fra egne erfaringer, og forsøge at samle alt den viden, der allerede er beskrevet af mine kære medveganere, og dermed gøre denne hjemmeside til en grundbog eller opslagsværk. Det skal være intuitivt, nemt at navigere og søge i. Hjemmesiden vil jeg forsøge at holde opdateret med netop det som I brugere har behov for. Derfor vil jeg meget gerne have input til forbedringer. Jeg vil gå til veganismen med kærlighed og en god portion humor. Rigtig god fornøjelse.