Vegansk Perlespelts-risotto med falafel

Vegansk Perlespelts-risotto med falafel

Nem og lækker ret, der er god til en fredags hygge aften med en god rødvin – Her er mad til 2 personer

Ingredienserimag5770

Falaffel

1 falaffel blanding fra Tjois
1 bouillon terning til 3 dl. vand

Perlespelt-risotto

2 dl. perlespelt eller ris
1 boullion terning til 5 dl. vand
2,5 dl. soya cusine fløde

Stegt grønt

1 aubergine
2 rødpeber
2 fed hvidløg

Fremgangsmåde

  • hæld falafelblandingen i imag57603 dl. bouillon vand og lad det stå i 15 min og trække
  • Hæld 2 dl. perlespelt i en wok, med lidt olie og rist dem lidt.
  • Tilsæt 1 dl. bouillon vand lad de suge ind ved jævn varme, og tilsæt så en ny dl. og gør det med i alt 5 dl. bouillon vand.
  • Imens du venter, skær aubergine og rødpeber ud i små tern og steg det på panden med 2 presset fed hvidløg og lidt olie, til grøntsagerne er bløde i det.
  • Hæld halvdelen af grøntsagerne ned til perlespeltne og gem resten til at pynte med
  • Steg falaflerne på en pande med rigeligt olie.
  • Hæld soyacuisine fløden i perlespeltene (husk den ikke må bulderkoge, så skiller den) smag til med salt.
  • Anret perlespelt med en lille skål, vend den på tallerkenen, og pynt med de stegte grønsager.

 

Den var til Jer fra mig – Velbekommen – Freja Lamhauge

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *