Vegansk karrygryde med kokosmælk

Vegansk karrygryde med kokosmælk

Denne ret er egnet til 4 personer, den er børnevenlig, giver associationer til kylling i karry og så er den nem og lave.

Ingredienser

1 pk. persillerod, revet
3 squash skåret i tern
2 store løg, skåret i terne eller skiver
4 fede hvidløg
1 dåse kokosmælk
1 spsk. karry
1 tsk. garam masala
1 dl. rødelinser
4 dl. vand
3 tsk. salt
4 dl. ris

Fremgangsmåde

  • Riv og hak alle grønsager
  • Sæt vand over til ris
  • Steg løgene i lidt olie i en wok pande/gryde, til de er bløde og lidt brune
  • Tilsæt 1 spsk. karry og lad det stege et par min.
  • Tilsæt det revet persillerod og squash, lad det stege indtil det er blødt.
  • Tilsæt vand til det lige dækker ca. 4 dl., og hæld linserne i. Kog indtil linserne er opløste
  • Tilsæt salt, garam masala og hvidløg, og kokosmælken lad det koge i 5 min.
  • Hæld de kogte ris i retten og smag herefter til med karry, salt og garam masala

Velbekomme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *