Vegansk indbagt butternut squash med savoykål

Vegansk indbagt butternut squash med savoykål

Vegansk indbagt butternut squash er en ret, der egner sig til hverdag og fest, nedenstående opskrift er egnet til 4 personer.

Det smager helt fantastisk, og så ser det godt ud. En af mine livretter!

Ingredienser

Indbagt butternut squashVegansk indbagt butternut squash

  • 2 dl. hvedemel
  • 2 dl. vand
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. peber

Tilbehør

  • 4 dl. ris
  • 8 spsk. sojasauce
  • 1 Savoykål
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 løg
  • 2 tsk. salt

Fremgangsmåde

  • Tænd ovn på 200 grader
  • Kog ris efter anvisningerne på pakken
  • Vask squashen og skær den i skiver på ca. en cm
  • Skær løg og savoykål i strimler eller hak det fint
  • Bland vand, mel, 1 tsk. salt, peber og bagepulver sammen i en skål
  • Dyp squash-skiverne i dejen og læg dem på en varm pande, i godt med olie
  • Steg dem på begge sider ved medium varme til de er gyldne
  • Imens steg løgene i en wok, med lidt olie
  • Tilsæt savoykål, kokosmælken og salt og lad det simre
  • Læg squash-skiverne på en bageplade og bag i ca. 10 min. eller til de er bløde.
  • Når risene er kogte hældes 8 spsk. sojasauce i, så de bliver lysebrune.

Vegansk indbagt butternut squash

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *