Om

Velkommen <3

Jeg hedder Freja Lamhauge, er fra 1987 og bor sammen med min kæreste Brian, og vores lækre søn Hector.

Den 20 april 2016 besluttede jeg mig for at prøve kræfter med den veganske livsstil. 

Jeg har en dejlig stor familie, og da jeg tit regner mine veninder med i min familie, løber det op. Min mor er fynbo og min far er færing, og jeg er den ældste ud af en søskendeflok på 4.

For mig er “hverdag” det vigtigste, det er de dage du har flest af, de er med til at forme dig og dit liv. Så derfor arbejder jeg meget udfra hvordan din hverdag kan optimeres, så du kan få en god og nem hverdag med de værdier du holder af.

Som person er jeg et meget kærligt og nærvende væsen. Jeg elsker mennesker og har en evne til at connecte med dig og dine behov uanset hvor du er i dit liv. Du vil altid opleve mig utrolig ærlig og autentisk, jeg er som jeg er og jeg elsker når andre også slapper af og er dem selv.

Min passion ligger i at hjælpe dig og din familie med redskaber og vejledning i at leve mere plantebaseret, om det så er nogle kødfrie dage om ugen, eller om det er et ønske om at spise vegansk, så kan jeg virkelig hjælpe her.

Lige nu tilbyder jeg privat sessioner og foredrag. Og skriv endelig hvis du har spørgsmål.

Endnu engang velkommen til min side, jeg glæder mig rigtig meget til at hjælpe, vejlede og inspirer dig. ❤ Peace❤

Kærligst Freja

Følg med på facebook

Side – Vegansk for begyndere

Gruppe – Frejas univers

 

Motto – I’m not trying to convert anyone, I’m just speeding up the inevitable. 

Vision

At spise vegansk skal være positivt i folks øre

Mission

Jeg vejleder dig i bæredygtig ernæring, med fokus på dine ønsker og behov. Du får alle mine tips, tricks og erfaringer, så du kan få en nem hverdag og bruge din tid på det du virkelig holder af.

Vegansk for begyndere er en platform fyldt med kærlighed og rummelighed. Her er der plads til alle uanset spisevaner. vigtigst er det at støtte, udfordre og hjælpe hinanden lige der hvor vi hver især er.

Jeg vil gå til veganismen med kærlighed og en god portion humor.

Rigtig god fornøjelse.

Du kan BOOK mig her til en privat session, hvor jeg hjælper dig til at spise flere grøntsager let og smertefrit får dig startet op så du helt selv kan klare hverdagen.