Blog 1. Min første dag som veganer!

Blog 1. første dag som veganer

Min første dag som veganer. Er “veganer” egentlig en ny titel?

Den 20. april 2016, besluttede jeg mig for at blive veganer. Og med et

opstod der krig inden i mig: et oprør med det, man altid har lært og den viden man nu selv har erhvervet sig. Kan det virkeligt passe, at min kloge mor og den stat, der guider os, har været forkert på den? Der er mange følelser i denne dag.

Mit hjerte er bare SÅ lykkelig og fyldt op med kærlighed ved tanken om, at jeg aldrig mere skal være skyld i drab og vold.

Alt imens er min hjerne utryg og nervøs, for hvordan det praktisk kommer til at forløbe?

Og en helt tredje og lidt underlig følelse i kroppen stiller spørgsmålstegn ved min nye “identitet”, for  igår spiste jeg både kød og ost! Kan man så  godt kalde sig veganer allerede, eller burde man liiige vente til de animalske produkter er ude af kroppen igen?? Hm tænke tænke… Man skal jo starte et sted,  og det klinger så dejligt at kalde sig selv for veganer, og det gør mig stolt.

 

Jeg glæder mig til at dele min rejse med jer.

 

Kærlig hilsen

 

Freja – Newbie vegan

Ps. Billedet er af min søn Hector og er taget på min første dag som veganer.

 

Nem vegansk hverdagsmad

Vegansk for begyndere

Vegansk basisvarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *