Miljøvenlig gaming etusiast

Miljøvenlig Gaming Etusiast

”It’s pretty amazing to wake up every morning, knowing that every decision I make, is to cause as little harm as possible. It’s a pretty fantastic way to live”   

Colleen Patrick-Goudreau.

Stine Olszak Madsen

Som en gaming entusiastisk, meget afslappet pædagogstuderende, med en forholdsvist særpræget og nørdet personlighed, ville man nok ikke som det første, kigge på mig og tænke ”miljøvenlig” eller ”vegansk”, men det er et univers, som faktisk fylder virkelig meget af min hverdag.

 

 

Ikke et ukendt univers

Jeg har som teenager, før bevæget mig rundt i det vegetariske, men gjorde det uforberedt og endte med at droppe hele idéen om det igen. Universet har derfor luret i baghovedet på mig i godt og vel 10 års tid. Først i tyverne begyndte jeg at dimle med idéen igen og efter lang tid med interesse for universet og en masse eksperimenter, endte jeg med, at tage springet som vegetar for lidt over et år siden. Kort tid efter kom den veganske tankegang meget naturligt snigende og sammen med min kæreste, begyndte jeg langsomt at erstatte og droppe animalske produkter, indtil der ikke var flere tilbage.

Fra vegetar til veganer

I mine processer med at blive gradvist vegetar og veganer, opdagede jeg, at det veganske spektrum, slet ikke er så fremmed fra hele det kulinariske univers, som man er eller var vant til. Jeg fandt hurtigt ud af, at der findes et væld af produkter, som er veganske uden at skilte med det, men dem overser folk ofte, eller de er usikre på, at give sig i kast med dem. Jeg synes selv, at det veganske kom let til mig og jeg begyndte hurtigt, at navigere via systemer, der kom naturligt til mig.

 

Mød mig her

Jeg begyndt på et par projekter for at hjælpe andre, til at navigere i alt det plantebaserede og vise dem, at det overhovedet ikke er umuligt eller uoverskueligt. Det gør jeg via min blog OrionComplexblog.wordpress.com og min facebookgruppe ”Alting Vegansk”, som begge er nyopstartede projekter, hvor jeg med en afslappet tilgang og enkelte systemer, forsøger at simplificere, forklare og organisere alt det veganske.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *