3. Første middag ude af huset som veganer! Sh**t?!

3. Første middag ude af huset som veganer! Sh**t?!

4 dage og stadig veganer! Hurraaa!! MEN…. netop inviteret hjem til et vennepar, der er kødspisere med stort K!! Jeg var i total panik. Skal jeg sige noget, i så fald, hvordan?? Jeg føler mig ligesom ikke rigtig parat til at skulle forsvare min nye livsstil.. What to do!!

I netop sådan en situation er det godt at have en gammel garvet veganer ven på speed dial. (Tryk her for veg grupper på facebook) Her lød rådet, hvis ikke du orker at tage snakken så bare sig du medbringer det grønne tilbehør, bum!

De her venner vil så ikke lige høre tale om, at man medbringer noget selv, så jeg tænkte, jeg laver lige lidt bønnedeller — mislykkedes fuldstændig, og efter en tude tur, så endte den mystiske og absolut ikke sammenhængende masse i køleskabskarantæne suk.. Man vil bare så gerne vise at vegansk mad er super lækkert… Heldigvis havde vi nutana falafel i fryseren… frelst <3

Middagen var en succes med kun ganske få spørgsmål, tanken var langt farligere end den egentlige situation. Og næste gang har jeg mine egne deller med. Kan i huske jeres første middag ude hos nogen?

Kærlig hilsen
Freja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *