2. Jeg er rystet i min grundvold!

Jeg er rystet i min grundvold !!

Jeg er i chok over, hvordan vi behandler levende væsner, og vi skulle forestille at være kloge og fyldt med empati ?? Og helt ærligt, hvorfor har jeg først fattet det nu?

Bevidst eller ubevidst har jeg gået uden om den viden, der lå for næsen af mig. Og brugt undskyldningen, at jeg jo købte økologisk, og at jeg ikke kunne leve uden bacon. Og nu bom fra den ene dag til den anden, er jeg pludselig oplyst.. nåå for pokker…så en gris er et dyr på lige fod med en hund, og gud, har den følelser? facepalm!

Det er det, veganere populært kalder “you have made the connection” med andre ord, man kan ikke lære, før end man er klar til at lytte.

Jeg forstår nu pludselig, hvad min søster mener med, at man ikke savner bacon og ost mere. Man savner salt og umamismag, men bestemt ikke grisselig i strimler.

Også har jeg lige en Vegan confession – jeg kom til at spise en ostehaps på min første dag som veganer… Og senere på ugen spiste jeg tre chokoladekiks… Ej altså… Men ja 29 års vaner skal jo lige rystes af. Skriv gerne jeres vegan confession herunder. Så ligger jeg dem op under fanen med vegan confessions. Det handler nemlig ikke om at være perfekt, men om at gøre en forskel <3

Kærlig hilsen

Freja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *